Jumat, 22 Maret 2013

chord manuk dadali

Manuk Dadali

C
Mesat ngapungluhur jauh di awang awang
F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
C F
Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
F
gadang jeung partentang taya badingan nana
C F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
C
Taya karempan ka sieun leber wawanenna

F
Manuk dadali manuk panggagahna
C
Perlambang sakti Indonesia jaya
F
Manuk dadali pang kakoncarana
D7 G7 C
Resep ngahiji rukun sakabehna

C
Hirup sauyunan tara pahirihiri
F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati

Manuk dadali gadung siloka sinatria
C
Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar